fbpx

Cora past maatje 36!

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven, dacht ik toen ik hoorde van PowerSlim. Er zijn zoveel diëten die je kunt volgen en die zeggen allemaal dat ze de beste zijn. In mijn nabije omgeving waren er een aantal die ook begonnen met Power Slim. Ik heb het eerst een beetje bij hen afgekeken omdat ik er nog niet in geloofde.

Voor

Dit ga ik proberen

Ik zag hoe snel zij afvielen en hoe goed ze het vol konden houden. Dus ik dacht ik ga het ook proberen. Ik had een afspraak gemaakt bij Iris. Ik kreeg een doos vol producten en een hoop informatie mee naar huis. Het kookboek en de andere boekjes heb ik van voor tot achter en weer terug gelezen. Ik wilde alles weten hoe ik het moest doen en wat belangrijk is om te weten. Inmiddels ken ik het boek uit mijn hoofd. Sommige recepten heb ik voor mezelf wat aangepast zoals ik het lekker vind.

 

Lekkere producten

In het begin moest erg wennen aan de smaak van de tussendoortjes. Ik vond sommige dingen maar een flauwe hap. Dat komt dus blijkbaar gewoon omdat ik gewend was zoveel suiker te eten en dat zit natuurlijk niet in de producten van PowerSlim. Maar ik begon er aan te wennen en vond het zelfs lekker. Vooral de repen, die blijven lekker. En zo vlogen de kilo’s er vanaf.

Ik?? Maat 36?

Na

Elke week viel ik af. Ik wist niet wat ik meemaakte. En zo had ik mijn streefgewicht van 75 kilo bereikt. Maar het afvallen ging nog steeds goed en ik voelde me prima, dus ik besloot door te gaan. Zo zei Iris een keer tegen mij tijdens een weegmoment: “oh maar ik weet zeker dat jij door gaat totdat je maat 36 hebt, dat kun je makkelijk halen”. Ik was perplex. Ik?? Maat 36? Nee dat kon ik niet geloven. Maar ja, ik heb het gehaald. Maat 36! Dat had ik nooit gedacht dat ik dat zou kunnen bereiken.

Zelfverzekerder

Volgens Edith ben ik er een ander mens door geworden. Veel zelfverzekerder zegt ze. En daar kon ze weleens gelijk in hebben.

Blij dat ik PowerSlim heb gedaan

Nu ben ik al bijna een jaar op ongeveer hetzelfde gewicht. Ik ben zo blij dat ik dit dieet ben gaan volgen. Dit is het beste dieet dat ik ooit gevolgd en volgehouden heb. Nu is het geen dieet meer voor me maar een gewoonte, een levensstijl. En als ik weer een kilo of twee aangekomen ben weet ik wat ik moet doen om het er weer vanaf te krijgen. Ik zal altijd moeten blijven opletten maar dat heb ik nu geaccepteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *