Blog van Laura

“The Slim Company helpt mij de Corona crisis door”

Ruim 2 jaar geleden begon ik met Power Slim. En wat een ontdekking was dat! Het is lekker, het werkt en je krijgt gratis elke week een consult. Het moest wel een succes formule worden!

De eerste afspraak vond ik heel spannend. Maar op de stoel bij The Slim Company voel je je gelijk op je gemak. Door de hoeveelheid kennis en medische achtergrond snapte Iris van The Slim Company mij. En het probleem dat ik had waarom ik niet afviel met andere afval programma’s en producten . 

Ik gebruikte hormoon medicatie waardoor ik in de vervroegde overgang ben beland. The Slim Company vertelde mij gelijk dat hormonen heel veel te maken hebben met je gewicht en hoe je in je vel zit. Op dat moment zat ik niet in een goed vel. Na het gesprek dacht ik, gelukkig er is nog hoop voor mij en had ik ook het volste vertrouwen dat het afvallen ging lukken!

Iris hielp mij met kiezen van de juiste producten en zo begon ik aan het Power Slim concept.  The Slim Company begeleide mij wekelijks samen met al de ups en downs die ik beleefde tijden het afvallen. De kilo’s vlogen eraf en na 6 maanden haalde ik mijn streefgewicht.

Afgelopen maart begon zoals iedereen weet de intelligente lock down. Het Corona virus greep ook in Nederland om zich heen. Crisis in Nederland, en crisis in mijn lijf. Door de stress die ik ervoer van thuiswerken en benoemd worden tot juffrouw van groep 4 omdat de scholen dicht gingen, sloeg mijn balans en mijn hormonen op hol. Dit uitte zich in gewichtstoename.

Ik zag de tandartsen, huisartsen , ziekenhuizen beperkt bereikbaar worden en de ene winkel na de andere de deuren zag sluiten. Via Facebook zag ik dat The Slim Company bereikbaar was. Ik appte Iris en vroeg of ik een bestelling kon doen. En dat kon! The Slim Company was dan wel dicht, maar producten konden besteld worden via de website en ze werden vaak persoonlijk bezorgd. Hoe fijn was dat om de coach aan mijn deur te zien! (wel op 1,5 meter afstand).  Ze sprak mij vaak wat bemoedigden woorden toe en gaf advies. Zie het als een consult op de stoep.

Vriendinnen om mij heen zeiden ik ben straks 20 kg zwaarder als de crisis voorbij is en ik kon alleen maar denken: “Ik kom gezond, fit en bikiniproof uit deze crisis!” The Slim Company bleef mij coachen via app, telefoon of mail. Ze zijn heel goed bereikbaar ook in deze bizarre tijd. Ze hebben nu zelfs een compleet nieuwe webshop , alle Power Slim producten online te bestellen. Ik denk dat de kracht van the Slim Company het persoonlijke is. Je bent geen nummer maar een persoon. Ze denken in oplossingen.

Van de week heb ik de overheerlijke nieuwe producten besteld. Granola aardbei-cashew en het dessert yoghurt-kers zijn echte aanraders. Ze hebben een zomerse frisse smaak. En het leuke van dit alles, ik ben weer op gewicht!

Ik blijf na deze crisis wel gebruik maken van de webshop, want hoe ik het ook went of keer, ik zal mijn lichaam en geest in balans moeten houden. Hier en daar werd en word ik wat bijgestuurd door The Slim Company. Maar de kilo’s zijn ook in deze crisis eraf gevlogen. En terwijl ik deze laatste zin opschrijf denk ik: “The Slim Company hielp mij niet alleen 2 jaar geleden door een crisis heen, maar zal mij door elke persoonlijke of landelijke crisis zoals Corona loodsen. Met een personal touch, positieve vibe, veel kennis en overheerlijke producten.”

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in