Blog van Elisia & Jane

Wij zijn Elisia en Jane Risseeuw en zijn samen meer dan 60 kilo’s afgevallen.

Het begon allemaal in december 2017 dat wij beide het gevoel hadden dat wij iets moesten doen aan de extra kilo’s die door de jaren heen erbij waren gekomen. Op de tv zag ik een verhaal voorbijkomen over PowerSlim. In januari 2018 was het zover!!!

Jane was een beetje sceptisch, omdat ze al heel wat diëten heeft geprobeerd evenals diëtisten. Ik heb Jane kunnen overtuigen en hebben samen een afspraak gemaakt via de website van The Slimcompany. Samen met Jane zijn wij eind januari bij Iris op consult geweest. Tijdens het consult heeft Iris ons duidelijk uitgelegd wat PowerSlim inhoudt en hebben kennis kunnen maken met de producten van PowerSlim. Die avond zijn wij met een startpakket naar huis gegaan en hebben in overleg met Iris afgesproken om 5 februari te starten. De eerste week was wennen aan het nieuwe eetpatroon, producten, vooral op tijd eten en voldoende drinken. Mensen denken dat je niets mag eten, terwijl je een heerlijke dagmenu kan samenstellen met PowerSlim producten. Ze zijn dan verbaasd als ze zien dat je een chocoladereep, waffel of andere snack van PowerSlim eet.

In de eerste week zagen wij al meteen resultaat en heeft ons geïnspireerd om door te gaan. En met succes de kilo’s vlogen eraf. Zelfs tijdens de vakantie lukte het om niet aan te komen, terwijl wij wel hebben genoten van onze vakantie. Hiervoor heb je wel discipline nodig om niet af te wijken van het koolhydraatarm eten.

Waar Jane tegen aan liep bij het winkelen was dat ze altijd naar grote kleding stond te kijken.
Als je tegen haar zei “je moet een paar maten kleiner nemen “was haar antwoord nee, dit is mijn maat. Samen met Iris heeft ze het vaak over gehad dat je het beeld die je in de spiegel ziet ook in je hoofd moet accepteren. Het heeft Jane veel moeite gekost om dit uiteindelijk te accepteren.

Vanaf oktober 2018 heb ik mijn streefgewicht gehaald. In overleg met Iris ben ik nu aan het stabiliseren en om Jane te stimuleren ga ik wekelijks mee op consult, zodat ook zij haar streefgewicht kan halen.


PowerSlim is not a diet, but a lifestyle. Wij kunnen PowerSlim aan iedereen aanraden die moeite heeft met afvallen. Ons dank gaat uit naar onze lieve en zorgzame coach Iris die altijd voor ons klaarstaat. Iris je bent een topper!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in