Blog van Bas – Week 4 Powerslim

De vierde week begon voor mij met een moment waarvan als je me het een half jaar geleden gevraagd had ik me er iets heel anders van had voorgesteld. Ik ging namelijk een avond pokeren met vrienden. Pokeren, dat is zo’n avond welke normaal gesproken bol staat van gezelligheid, sterke verhalen, mannenpraat en natuurlijk van bier, chips en bitterballen. Eerlijk is eerlijk, ik heb serieus getwijfeld of ik hier wel naar toe moest gaan. Moest ik mezelf wel gaan kwellen? Kon ik dat wel, het is altijd zo gezellig met een biertje en een chippie.

Natuurlijk moest ik gaan! Hoe leuk is het om met een stel van je beste vrienden een avond samen te zijn. Vrienden waarbij mijn beide getuigen zitten. Daar kan ik het toch ook gezellig mee hebben zonder allerlei “verboden” lekkers? 

Ik had het uiteraard nog even voor de zekerheid aan Iris gevraagd, die mij vervolgens aan keek alsof ik helemaal gek was en op heerlijke sarcastische toon zei: ‘Je mag van mij alles eten en drinken hoor, het duurt dan alleen een stukje langer…….’ En dat is nu precies wat ik niet wil, er langer over doen. Ik zit er inmiddels zo lekker in dat ik graag op de zelfde voet door ga. Ook het weegmoment liet weer een mooie -1,8 kilo zien. Dat die toffe reeks ten einde komt, dat is mijn eer te na.

Dus ik in auto op naar mijn vrienden. 2 blikjes cola zero en mijn avondsnack mee en gaan. Daar aangekomen kreeg ik niets dan lof van die gasten. Ze steunen me voor de volle 100% en schonken met liefde een glas water in. Ook 1 van mijn getuigen dronk de hele avond geen alcohol. Nu ik er zelf zo mee bezig ben valt het pas op hoe steeds meer mensen minder alcohol nuttigen. Wat een goede ontwikkeling!

Al met al was het meer dan een geslaagde avond, en waar ik vooraf zo bang was dat ik het moeilijk zou vinden bleek juist totaal het tegenovergestelde. Dit geeft me wederom extra motivatie om het ingeslagen pad verder te volgen

Tot volgende week!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in