Blog van Bas – Week 3 Powerslim

Het is al weer 3 weken sinds de start, wat gaat het toch snel! 

Eigenlijk gaat het best snel allemaal. Op vrijdag weer het weegmoment bij Iris en wederom een lekker resultaat: 1,7 kilo eraf. De teller staat nu totaal op -7,3 kilo in die drie weken dus. Wat een motivatie om de ingeslagen weg voort te zetten.

Niet alleen de verloren kilo’s motiveren, ik voel me ook aan alle kanten beter. Mijn kleding zit lekkerder, ik kan zelf al weer dingen aan die ik daarvoor echt niet meer dragen kon. Daarnaast heb ik meer energie, wat onder andere in de sportschool terug te merken is. Het hardlopen gaat als een speer! Maar ook lig ik bijvoorbeeld veel lekkerder in bed, slaap beter, voel me fitter en voel me ook veel zekerder van mezelf. Je begint het ook al echt aan mijn omvang en in bijvoorbeeld mijn gezicht te zien. Maar het belangrijkste voor mij is dat de helft van mijn astma medicatie nodig heb ten opzichte van drie weken geleden 😊 Als dit zo doorzet kom ik er wellicht helemaal vanaf, wat me alleen maar meer motiveert.

Nog even klein stukje over lastig moment: Op vrijdagavond kregen we thuis eters. Niet zomaar eters: De ceremoniemeester voor onze bruiloft en haar man. Die moesten natuurlijk in de watten worden gelegd. Deze mensen doen zo veel voor ons, die kan je niet vragen voor een tartaartje en een stukje broccoli. Maar wat dan? Uiteindelijk hebben we gekozen voor onze eigen versie van het Powerslim recept Bavette met gegrilde groenten. En het pakte geweldig uit! Het vlees was top en de oven gegrilde groenten smaakten heerlijk! De rest lekker frietjes erbij, ik had voldoende aan vlees en groenten, en eigenlijk mistte ik de friet niet eens. Verder heb ik het gehouden bij water en een klein glaasje cola terwijl de rest genoot van wijn en speciaal bier. Normaal gesproken is dit een zeer lastig moment voor me, een lekker biertje draagt bij de gezelligheid dacht ik altijd. En weet je, ik had er totaal geen moeite mee. Het was een super gezellige avond, weer een bewijs dat alcohol helemaal niet zo nodig is.

Ik blijf dus voorlopig lekker doorgaan waar ik mee bezig ben.

Tot volgende week!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in