Blog van Bas – Powerslim in Corona tijd

We zijn inmiddels heel wat weken verder en veel is gebeurd sindsdien. Hetgeen waar iedereen mee te maken heeft gekregen en invloed heeft op het leven van ons allemaal: Corona

Voor mij persoonlijk heeft het betekend dat er een sterfgeval zeer nabij is geweest en mijn vriendin ziek is geworden. Daarnaast hebben we onze bruiloft uit moeten stellen. Zeer pittig om dit mee te moeten maken maar ik sta er ook relatief nuchter in: We moeten door. Ook al zijn er een hoop onzekerheden en verdriet, we moeten door.

Er is een hele hoop veranderd, ook met betrekking op het contact en de coaching van mijn coach Iris. Haar winkel is niet meer zomaar te bezoeken, wegen is zes weken niet mogelijk geweest, Powerslim producten werden opgestuurd en contact ging via de telefoon en app. Ik ben haar wel erg dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan heeft. Ze hielp met advies op afstand, coachte me door mijn eetschema’s te analyseren, appte me regelmatig, kortom ondanks dat ik niet bij haar langs kon gaan was ze er wel. Precies wat ik nodig had. En wat denk je ondertussen ook nog mijn streefgewicht bereikt! Dus Iris: Dank je wel voor alles!! 

Maar nu komt het volgende doel, het gewicht op niveau houden en stiekem wil ik er nog wel wat kilo’s af. 18 kilo kwijt is natuurlijk fantastisch, maar nog een paar kilo extra zou nog fijner zijn. Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst weer gaan wegen en ik zat iets boven het streefgewicht. Met de hulp van Iris weet ik zeker dat het me gaat lukken er stabiel onder te blijven.

Ik merk dat het heel fijn is om met een plan te blijven werken. Dit heb ik door alle omstandigheden niet altijd kunnen doen. Ik ben voornemens dit weer op te gaan pakken om zo sterker in mijn schoenen te blijven staan en gezond te blijven. Het regelmatige contact met Iris zal hier zeker een grote rol in blijven spelen. Langzamerhand ben ik wat Powerslim producten aan het vervangen voor ‘reguliere’ producten. Ik eet tussen de middag bijvoorbeeld proteïne brood of koolhydraat arme crackers in plaats van Powerslim crackers. Ook het tussendoortje aan het eind van de middag vervang ik regelmatig voor fruit. Dit alles bevalt me heel goed.

Al met al ga ik dus best lekker en blijven we met het dieet door gaan. Tot de volgende en stay safe! 

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in