Blog van Bas 7

In vorige blog schreef ik dat lekker door zou gaan met het dieet. Het plan was er ook echt, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat dit niet is hoe het daadwerkelijk is gegaan. De afgelopen paar weken zijn de touwtjes toch wel aardig los geworden. Nu ik terug kijkt was de regelmaat ver te zoeken en at en dronk ik van alles wat ik juist tijdens de eerste drie maanden van het Powerslim dieet niet had gedaan. Resultaat? +5 kilo……. 

Hier zijn best wat redenen voor aan te halen. Het is een moeilijke tijd geweest rond alle coronaperikelen en ook het mooie weer werkte niet echt mee. Het was als de restricties was  het kabinet: Als het goed gaat kunnen er steeds meer versoepelingen komen. Deze versoepelingen kwamen in mijn geval dan ook snel en veel…… Ik was mezelf een beetje uit het oog verloren. Gelukkig heb ik mezelf ook weer gevonden en kon ik er na drie weken niet bij Iris te zijn geweest (Note to self: iets met een kop in het zand misschien??!) op vrijdag weer naar toe. De weegschaal liegt natuurlijk niet en dat wist ik thuis ook al. Gelukkig is Iris er met haar positivisme die me, samen mijn met eigen wil het beter te doen, weer op het juiste spoor gaat krijgen, daar ben ik van overtuigt.

Voor komende week heb ik mezelf dan ook één regel opgelegd: Regelmaat

Ik ben eindelijk de Powerslim planner gaan gebruiken, tot nu altijd in de kast laten liggen. Ik heb er mijn weekmenu in opgeschreven en ik weet nu al dat dit een middel is wat me gaat helpen. Door het inzichtelijk te maken help ik mezelf. Ik was bijvoorbeeld ook de hoeveelheid water per dag wat uit het oog verloren. Twee liter water per dag Bas, 2 liter! Dit kan ik in de planner ook keurig bij gaan houden.

Om een lang verhaal kort te maken: Ik heb er weer zin in! Ik kijk vol vertrouwen naar de komende weken en ik weet zeker dat Iris me gaat helpen er een succes van te maken.

Tot de volgende!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in