Blog van Bas 6

Ik ben nu een aantal maanden met powerslim bezig en inmiddels ruim 15 kilo afgevallen. Het voelt zo lekker! Wat niet zo lekker voelt is mijn kleding…. Broeken, truien en T-shirts zitten behoorlijk te ruim of zijn al te groot. Alleen maar positief natuurlijk, ik wist dat dit ging gebeuren. Zo ben ik langzamerhand ook wat nieuwe kleding aan het kopen en heb ik nu ook een tas op zolder liggen met kleding die ik niet meer aan kan. Een deel van de te grote kleding is ook al de deur uit.


Ik had ook nog best wat kleding dat ik niet meer droeg omdat het me niet meer lekker zat of simpelweg geen gezicht meer was als het aan had. En wat denk je…… dat pas ik allemaal beter dan ooit!!


Nog altijd ben ik actief aan het trainen, eerlijk gezegd maar 1x per week, op zondagochtend. Ik heb niet super veel tijd over om dit vaker te doen, maar ik blijf me wekelijks verbeteren. Met name het hardlopen gaat lekker. Zo lekker dat ik met me zelf heb afgesproken om in september mee te gaan doen aan een wedstrijdloop. De keuze bestaat uit 5, 10 of 21 kilometer en ik heb gekozen voor de 10. Ik ben best competitief ingesteld dus dit is een prachtige uitdaging. Het mooiste zou zijn als dit lukt binnen het uur, daar moet dus nog even hard voor getraind worden maar ik heb er alle vertrouwen in. Toen ik dit bij Iris in de zaak vertelde, reageerde dat ze dat ook wel wilde.

Dus Iris: Bij deze staat de afspraak, we zien elkaar bij de start eind september 😊
Tot de volgende!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in