fbpx
voedingsadvies

Mijn doel bereikt!

Na

_D3D1990

In februari 2011 kwam ik bij de Lady’s Night in de bioscoop Iris Vogelezang tegen die daar stond met haar stand vol power slim producten. Ik werd aangetrokken door de enorme banner met informatie over PowerSlim.

In maart heb ik een afspraak gemaakt met Iris en zij heeft me uitgelegd hoe het PowerSlim dieet werkt. Ik besloot het te doen! Ik ben toen mijn leven om gaan gooien. Naast het PowerSlim dieet, ben ik elke dag actief op mijn hometrainer gaan fietsen en ben ik een nieuwe mentaliteit gaan ontwikkelen! Dat gaf zo’n enorme kick dat ik graag door wilde gaan.

 

Elke keer ging ik nieuwe doelen stellen ik ging mij steeds beter voelen. Het power slim dieet is goed vol te houden. Er zijn diverse heerlijke power slim producten en je hebt echt geen hongergevoel.

Na een tijdje had ik bereikt wat ik wilde en dat vond ik toen genoeg. Ik kwam toen in de stabilisatiefase terecht.
Het fijne aan de begeleiding  van Iris is dat je alles kan bespreken en met haar ervaring kan zij altijd goed helpen! voel me nu weer goed. Ik kijk bewuster naar producten en blijf om de 3 weken naar Iris gaan. Dat doe ik voor mezelf en voor de gezelligheid! We hebben door de jaren heen ook een super leuke band opgebouwd.

De begeleiding bij Slim Company was voor mij de beste keuze!

Ivanca van Duijn

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.