fbpx

Afvalpillen, waarom niet gebruiken?

afvalpillen afslanken afvallen

Afvalpillen? Weet waar je aan begint. Je neemt een afslankpil in en je slankt vanzelf af, klinkt ideaal…maar werken ze ook echt? Voor veel mensen is het lastig om op een natuurlijke manier af te slanken en deze manier lijkt daarom eenvoudig, maar niets is minder waar. Het overgrote deel van de verschillende merken afvalpillen is niet met natuurlijke basis bestanddelen samengesteld.

The Slim Company geeft het advies om GEEN afvalpillen te gebruiken en kan je helpen met afvallen op een natuurlijke en gezonde manier.

Jojo-effect

Met afvalpillen kun je snel afvallen, maar ze zijn niet gezond voor je. Ze kunnen ervoor zorgen dat je gewicht verliest op een niet natuurlijke manier. Deze afvalpillen onderdrukken het hongergevoel, wat eigenlijk helemaal niet goed is. Afvalpillen hebben effect, maar de kans op een jojo-effect waarin je blijft hangen is veel te groot.

PowerSlim dieet

Er is een groot aanbod van afvalpillen op de markt. Toch zit er een negatieve zijde aan dit concept. Een betere en gezondere manier van afvallen is beginnen met het PowerSlim dieet van The Slim Company. Dit dieet bestaat uit drie fasen om gemakkelijk je doel te bereiken. Ook is dit wetenschappelijk onderbouwd. Met de heerlijke PowerSlim producten zal de focus liggen op anders leren eten. De drie fasen in dit plan zorgen ervoor dat je snel afvalt, je gewicht behoud en niet in een jojo-effect blijft hangen.

Tips

Begin niet aan afvalpillen en kies voor een natuurlijke manier van afslanken! Kies daarom voor het PowerSlim dieet onder persoonlijke begeleiding van Iris van Kralingen van The Slim Company. Dit is ook mogelijk als je voedselallergieën, (gluten)intoleranties of diabetes hebt.

Wil jij op een gezonde en natuurlijke manier afvallen? Meld je aan bij The Slim Company voor het PowerSlim dieet om snel aan de slag te gaan. Iris van Kralingen helpt je stap voor stap om gewicht te verliezen en daarna op gewicht te blijven. Heb je toch liever gewoon voedingsadvies? Ook dan kun je contact opnemen via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683. Aarzel ook niet als je kampt met problemen zoals (gluten)intoleranties, diabetes of voedselallergieën. The Slim Company helpt jou op weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *