fbpx

Afvallen met sporten en gezonde voeding

Gezond Afvallen

Afvallen met sporten en gezonde voeding, het klinkt allemaal zo gemakkelijk. In de praktijk is het wel wat lastiger. In het begin lukt het wel, maar na een paar weken kan de motivatie behoorlijk gedaald zijn. Stel haalbare doelen voor jezelf op, want niemand houdt van het gevoel dat je het niet gehaald hebt. De combinatie van sporten en gezonde voeding leidt wel tot het gewenste effect.

Afvallen met sporten

Afvallen met sporten hoeft niet gelijk te betekenen dat je zware trainingen hoeft af te leggen in de sportschool. Je kan het gerust thuis of in je eigen omgeving doen. Begin bijvoorbeeld met wandelen of fietsen. Fietsen is tevens minder blessure gevoelig, dus als je nogal zwaar bent is dit het beste om mee te beginnen. Je kan zelf kiezen waar je mee start en bouw de oefeningen rustig op. Zo behoud je ook je motivatie ervoor en maak er een dagelijkse/wekelijkse routine van.

Afvallen met gezonde voeding

Afvallen met gezonde voeding is de basis van elk afvalproces. Door gezonde voeding alleen al, is het mogelijk om wat kilo’s kwijt te raken. Eet bijvoorbeeld een stuk fruit in plaats van een chocolade reep. Door kleine dingetjes in je dagelijkse voeding aan te passen, kan het al een verschil maken. Gezond eten is niet lastig en het kost niet veel, misschien ben je zelfs goedkoper uit.

Op gewicht blijven

Op gewicht blijven is voor de meeste de drempel. Vooral bij mensen die een crashdieet volgen, zullen de kilo’s net zo snel terugkomen. Hoe blijf je dan op gewicht? Je kan gerust een crashdieet volgen, maar zorg er dan wel voor dat je na het dieet ook je levensstijl aanpast. Zoals je dagelijkse voeding aanpassen en regelmatig sporten(bewegen). Minimaal één uur per dag sporten of bewegen is een pre. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen op de fiets in plaats van de auto of in de middag of avond even een klein blokje om. Zo kom je wat makkelijker aan die één uur per dag.

Wil je graag afvallen met sporten en gezonde voeding? Dat kan bij The Slim Company in Zoetermeer! Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach kan jou hierbij helpen. Ook op gewicht blijven? Volg de op-gewicht-blijf-cursus. Bij The Slim Company sta jij er niet alleen voor! Neem nu contact op via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683. Wacht niet langer en meld je aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *