fbpx

Afvallen onder mijn persoonlijke begeleiding!

Floor 12 kg

Ik voel me niet zelfverzekerd!

“Ik ben een typische emotionele eter. Ben ik verdrietig? Dan ga ik eten. Is er iets te vieren? Dan ga ik eten. En daar ging het mis, de kilo’s kwamen aan en ik droeg alleen nog wijde kleding en zeker géén bikini. Toen ging de knop om. Ik ben begonnen met PowerSlim en onder begeleiding van mijn voedingscoach ging het afvallen heel gemakkelijk. Ik kon de hele dag lekker eten, geen hoofdpijn, geen trek, Top! ik voelde me fitter worden en zat direct lekkerder in mijn vel.”

 

Afvallen onder mijn persoonlijke begeleiding!

Wil jij ook net als Floor weer zelfverzekerd in je bikini rondlopen? Ik heb de oplossing!

Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik help mensen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. PowerSlim is geen dieet, het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. In 3 fasen coach ik jou naar je streefgewicht en je blijft bij mij komen tot het moment dat je gewicht stabiel is. Daarna weet je hoe je op gewicht kunt blijven dankzij je veranderd voedingspatroon. Natuurlijk blijven we contact houden en kom je zo af en toe op minder regelmatige basis langs.

Iris van Kralingen - afvallen met lekker eten
PowerSlim_logo_2014

Wilt u ook afvallen met PowerSlim ?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.