fbpx

Afvallen met sporten en PowerSlim

sporten

Uw streefgewicht behalen en behouden met PowerSlim

PowerSlim is een programma om gezond te starten met afvallen. Onderdeel van het PowerSlim programma zijn een dieet en bijbehorende producten die u daar bij helpen. Een coach staat u bij om het afvallen een succes te maken. Wij begrijpen dat afvallen geen makkie is. Het is een uitdaging om het besluit te nemen ermee te starten en om het vol te houden. Een uitdaging die u met Power Slim gerust aan kunt gaan.

Hoe werkt het?

Het PowerSlim programma is ontwikkeld door diëtisten. Het is geen crash dieet waarbij u razendsnel gewicht verliest op een manier die niet gezond voor uw lichaam is. Bovendien is het programma dusdanig opgezet dat het duurzaam is. Uw streefgewicht behalen maar vooral ook behouden is het uitgangspunt van PowerSlim. Afvallen met het PowerSlim programma doet u niet alleen. U krijgt begeleiding van een coach, zodat u een stok achter de deur heeft en altijd ergens terecht kan met uw vragen. Uw coach kan u tips geven die speciaal voor u geschikt zijn.

Starten met het PowerSlim programma

Als u wilt starten met het programma, nodigen we u uit voor een intake gesprek. Tijdens deze intake kijken we samen met u naar uw streefgewicht en uw huidige levensstijl. Zaken zoals uw routine en uw eetpatroon zijn belangrijk. Aan de hand van de intake kunnen we vaststellen hoe lang het PowerSlim programma voor u zal duren en welke tips specifiek voor u handig zijn. De duur van het programa stelt ook de kosten vast.

Probeer PowerSlim uit met het starterspakket

Als u nog niet bekend bent met PowerSlim, is het starterspakket een goede tip om kennis te maken met alle verschillende soorten producten van PowerSlim. Zo kunt u testen wat u bevalt. Na het starterspakket kunt u verschillende PowerSlim producten selecteren om een menu omheen te vormen. De PowerSlim producten zijn gezond en arm aan koolhydraten.

Combineer PowerSlim met sporten voor nog meer effectiviteit

PowerSlim werkt, dat is een ding wat zeker is. Maar als u op zoek bent naar nog sneller afvallen, dan is sporten de beste tip die we u kunnen geven. Sporten is bovendien ontzettend gezond. Door te sporten verbrandt u meer calorieën. Als u zich tegelijkertijd strikt aan het PowerSlim programma houdt, valt u sneller af zonder hongergevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *