fbpx

Afvallen met PowerSlim… Mij is het gelukt!

afvallen

 

Waarom wilde je afvallen?

Afvallen was in mijn situatie al een hele tijd best noodzakelijk. Ik heb altijd al overgewicht gehad, maar na de zwangerschap had ik er genoeg van en heb ik de knoop doorgehakt. lk wilde weer lekker in mijn vel zitten.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

lk ging op zoek naar informatie omtrent afvallen. lk kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. lk heb meteen een afspraak gemaakt bij PowerSlim voedingscoach Nicole van Body Slim. Zij leerde mij een nieuw voedingspatroon aan, koolhydraatarm en eiwitrijk eten. Nicole gaf Oj het vertrouwen en leerde mij waar ik op moest letten. De wekelijkse weegmomenten werden zelfs een avond uit, even gezellig bijkletsen en weer lekkere snacks en maaltijden uitzoeken voor de week erop.

Wat was je hoogtepunt?

De weken vlogen voorbij en ik kreeg veel meer energie, werd vrolijker en zat lekkerder in mijn vel. lk genoot 6 keer op een dag van de lekkere eetmomenten. Nicole wees mij erop dat er een oproep voor modellen uitstond bij PowerSlim. lk heb de stoute schoenen aangetrokken en Oj hiervoor opgegeven. En ik ben het geworden! lk mocht een mooie trouwjurk aan. Dit voelde zo geweldig! Toen ik met mijn man Johan trouwde hadden wij beiden overgewicht

Mooiste compliment?

De complimenten van bekenden die ons al een tijdje niet meer hebben gezien komen nog steeds binnen. Dit blijft erg leuk.

Hoe voel je je nu?

Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht. lk voel mij nog steeds super. lk wilde voor mijn kinderen een gezonde levensstijl aannemen, zodat zij het overgewicht niet van huis uit mee zouden krijgen. lk ben nu veel bewuster gaan eten. lk voel mij mentaal en fysiek een stuk sterker!

 trouwjurk

Beginnen met PowerSlim?

Staat u al te trappelen om zo snel mogelijk te beginnen met PowerSlim? Dan kunt u direct een aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.