fbpx
Afvallen

“De PowerSlim producten zijn zeker geen straf!”

In november 2011 kwam ik Iris Vogelezang van The Slim Company tegen. Iris stond daar om het Power Slim programma te promoten. Mijn vriendin en ik waren meteen geïnteresseerd!

Ik ben 34 jaar, gelukkig getrouwd, moeder van 3 kleine kinderen en heb een parttime baan als tandartsassistente. Begin juni 2012 ben ik met het PowerSlim programma begonnen. Samen met Iris Vogelezang hebben we een schema opgesteld dat bij mij paste, zowel financieel als met mijn wensen. Ik heb er voor gekozen het maximale er uit te halen wat PowerSlim om mij weer lekker te voelen. Ik wilde mijn leven veranderen! Uiteindelijk heb ik de stap genomen, samen met Iris het einddoel bepaald en de weg uitgestippeld.

Aan het begin was het wel even zoeken naar de beste manier om het PowerSlim dieet het in te passen in het dagelijks leven. Maar na een tijdje was ik gewend!

De producten van PowerSlim zijn zeker geen straf. Er is veel keus in PowerSlim producten en de variatiemogelijkheden zijn oneindig. Het is heerlijk en goed te combineren. Ik vond het wel even wennen om 6 keer per dag te eten. Maar met de goede begeleiding van Iris Vogelezang voel ik mij weer lekker!

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

Na

Jennifer_na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *