fbpx

Afvallen met hormonale problemen

Afvallen met hormonale problemen zoals overgang, suikerziekte en schildklierproblemen.

The Slim Company is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met gewichtsproblemen. Ook wanneer u gezondheidsklachten heeft zoals suikerziekte en schildklierproblemen kan The Slim Company u op een professionele manier begeleiden naar het juiste gewicht.

Suikerziekte

Wanneer u suikerziekte heeft kan PowerSlim u helpen om van uw overtollige gewicht te bevrijden. Diabetes 2, in de volksmond suikerziekte genoemd kan ontstaan door overgewicht. Het is dan goed om te gaan afvallen. PowerSlim heeft heerlijke producten en onder leiding van een voedingscoach gaat het een stuk makkelijker. Diabetes is een volksziekte en zorgt vooral op latere leeftijd voor allerlei ongemakken. Wanneer u contact opneemt, dan wordt na een intakegesprek een plan gemaakt en het streefgewicht bepaald.

Overgang

Doordat in de overgang steeds minder het hormoon oestrogeen wordt aangemaakt vinden er veel veranderingen in uw lichaam plaats. Oestrogeen heeft grote invloed op de stofwisseling. De stofwisseling is niet meer zo snel als vroeger en dit veroorzaakt vetopslag. Minder gezond dus. PowerSlim heeft een prima programma voor vrouwen in de overgang om af te vallen. Onder mijn begeleiding wordt uw gewicht bepaald en krijgt u adviezen op voedingsgebied. Ook bewegen tijdens dit proces is erg belangrijk. Bewegen en de producten van PowerSlim zorgen voor een daling van het gewicht en geeft de oudere vrouw weer energie. Ook nadat u op gewicht bent blijf ik u begeleiden om op gewicht te blijven.

Schildklierproblemen

Wanneer u schildklierproblemen heeft verloopt het afvallen anders en langzamer. De schildklier heeft veel invloed op de stofwisseling. Een traag werkende schildklier kan ervoor zorgen dat uw gewicht toeneemt. Met PowerSlim producten en een goede begeleiding kunnen ook mensen met een schildklierprobleem afvallen.
Herkent u zich in bovenstaande probleemstellingen en heeft u hulp nodig bij het afvallen zonder een jo-jo effect, neem contact op voor meer informatie door onderstaande contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet,

Iris van Kralingen
Uw persoonlijke coach voor verantwoord afvallen

Iris van Kralingen

 

Disclaimer
Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *