fbpx

Afvallen met chronische ziektes… Hoe?

afvallen met chronische ziektes

Afvallen met chronische ziektes

Afvallen met chronische ziektes kan het afslankproces nog een stuk moeilijker maken. Doordat je bijvoorbeeld diabetes hebt of glutenintolerant bent moet je constant op je voeding letten en dit kan erg vermoeiend zijn. De chronische ziekte die je hebt staat vaak centraal in je leven en je hebt altijd rekening te houden met dit gegeven. Maar wees niet getreurd, want ook bij het afvallen met chronische ziektes ben je bij The Slim Company aan het juiste adres! Iris van Kralingen is een enthousiaste, gepassioneerde en ervaren voedingscoach die, voordat zij The Slim Company startte, in de medische sector heeft gewerkt. In deze tijd heeft zij veel kennis opgedaan die zij later ook is gaan gebruiken in haar praktijk. Zij merkte dat mensen die willen afvallen met een chronische ziekte vaak meer moeite hebben om dit voor elkaar te krijgen. Dit is erg begrijpelijk, omdat als je bijvoorbeeld diabetes hebt, vaak al meer vermoeid bent dan als je deze ziekte niet hebt. Iris van Kralingen zag hier een probleem en wilde helpen. Zij heeft vervolgens een dieet ontwikkeld dat afvallen met chronische ziektes gemakkelijk maakt!

Hoe gaan we aan de slag?

Het begint allemaal met een aanmelding. Vervolgens wordt je uitgenodigd op een gratis intakegesprek waar het gehele proces uitgelegd en besproken word. Bij het afvallen met chronische ziektes word hier volledig rekening mee gehouden bij het opstellen van een dieet. Iris van Kralingen stelt het dieet zodanig samen, dat het afvallen niet moeilijker word als bij iemand die geen ziekte heeft. Daarna gaan jullie samen aan de slag. The Slim Company maakt gebruik van de PowerSlim producten. Deze producten zijn rijk aan eiwitten en koolhydraatarm. Met het PowerSlim dieet vinden er 6 eetmomenten plaats op een dag. Dit voorkomt een hongergevoel. Daarnaast zijn de PowerSlim producten ook nog eens heel erg lekker en is er een wijde variatie aan gerechten… Super fijn dus! Op de website staan meerdere tips voor recepten om deze heerlijke maaltijden te bereiden.

Wacht niet langer!

Laat je leven niet langer leiden door onzekerheden en gooi het roer om… Meld je aan bij The Slim Company en Iris van Kralingen, gaat samen met jou, op weg naar een nieuwe toekomst. Neem contact op via 06-30011683 of stuur een e-mail naar info@slimcompany.nl. Je bent het waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *