fbpx

Afslanken met PowerSlim

Slim Company geeft u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken.

PowerSlim begeleiding door uw dieetcoach

PowerSlim begeleiding door een dieetcoach heeft de meeste kans van slagen. Helaas heeft niet iedereen de discipline of doorzettingsvermogen om op eigen houtje af te vallen. Daarom kunt bij Slim Company begeleiding bij uw PowerSlim dieet krijgen. Als ervaren gewichtsconsulent, dieetcoach en gewichtsconsulent, weten wij als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om daadwerkelijk uw streefgewicht te behalen, met alle ups en downs die hierbij komen kijken. Wij helpen u vanaf het begin tot eind om samen met u elke stap en elke verloren kilo goed te begeleiden. Samen met Iris van Kralingen kunt u met ons PowerSlim dieet succes gaan boeken!

Beginnen met PowerSlim?

Staat u al te trappelen om zo snel mogelijk te beginnen met PowerSlim? Dan kunt u direct een aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

PowerSlim maakt u energieker en fitter

Drie dagen na aanvang van het PowerSlim dieet, zijn de aanwezige suikers in uw lichaam volledig opgebruikt. Als er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, gaat uw lichaam de vetreserves als energiebron aanspreken. Uw lichaam gaat dan zijn vetreserves omzetten in bruikbare energie. U merkt dat gelijk doordat u zich minder moe, maar wel veel fitter en energieker gaat voelen! Bovendien merkt u dat uw lichaamsgewicht en lichaamsomvang afnemen.

Hoe werkt het PowerSlim afslankprogramma?

Het PowerSlim afslankprogramma betekent niet dat u minder moet gaat eten, maar de focus legt op het anders leren eten. Bij aanvang van het PowerSlim Afslankprogramma worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door heerlijke PowerSlim producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding, vindt er een verandering plaats in uw stofwisseling, dat uw lichaam aanzet tot afvallen. Afhankelijk van de resultaten kan er in het tweede en laatste stadium steeds meer gezonde producten naar eigen keuze toegevoegd worden, mede voor uw gewichtsbehoud en stabilisatie van uw gewicht.

Lees ook de succesverhalen van onze andere klanten die met veel succes hun overtollige kilo’s met PowerSlim zijn kwijt geraakt!

PowerSlim resultaten meten

Uw PowerSlim dieetcoach zal regelmatig uw gewichtsafname te meten, de gehaalde resultaten bespreken en eventuele vragen van beantwoorden. Zo voelt u zich bij Slim Company altijd gesteund en gehoord en staat u er nooit alleen voor! Elke vooruitgang juichen wij toe en ook bij een terugval peppen wij u weer op, zodat u recht op uw doel kunt blijven afgaan. Wij doen het samen met u!

Laat dit jaar uw jaar zijn en ga samen met Slim Company de uitdaging aan om nu voor eens en altijd van uw overtollige kilo’s af te komen. Of u nu 5 of 50 kilo wil afslanken. Binnen ons breed aanbod van medische begeleiding, hebben wij hier meerdere afslankprogramma’s voor. Samen kiezen wij voor de afslankmethode die past bij uw gezondheid, doelstelling en te behalen streefgewicht.

Ga naar Afslankrecepten voor een aantal lekkere recepten met Power Slim producten

Ga naar Power Slim producten voor een overzicht van 120 verschillende producten

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.