fbpx

Ik voel mij weer gezond en vitaal!

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met Power Slim. Eigenlijk liep ik al een tijdje met mijzelf te tobben, maar ik wist niet goed hoe ik verandering moest doorvoeren… Tijdens een vergadering met collega’s uit het land kwam ik in contact met een collega uit Limburg. Wat mij meteen opviel was dat hij weer goed in zijn vel zat, want dat kon ik direct zien!

Ik vroeg hem naar de oorzaak daarvan en hij begon over Power Slim. Hij zei: “Ik heb al veel geprobeerd om mij weer zelfverzekerd en gezond te voelen, maar PowerSlim heeft mij echt geholpen!’’ Ik was blij om te ontdekken dat Iris van Kralingen een praktijk in Zoetermeer had. Ik heb gelijk contact met haar opgenomen.

Ik heb in mijn keuze laten meewegen dat zij een medische achtergrond heeft. Iets dat voor een goed voedingsadvies uitermate belangrijk is. Als snel ben ik met mijn Powerslim programma begonnen. Al snel begon ik mij weer goed over mijzelf te voelen!

Inmiddels voel ik mij weer op en top gezond. Als ik, door omstandigheden gedwongen, soms even de mist in ga dan weet ik direct hoe ik weer moet handelen. Deze handvatten heb ik van Iris meegekregen. Bovendien voel ik me weer aantrekkelijk en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik heb mijn ervaringen ook met mijn familie en kennissenkring gedeeld en ik weet dat ook een aantal van hen inmiddels met Power Slim zijn begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *