fbpx

5 kilo verantwoord afvallen met PowerSlim dieet

cholesterolverlagend dieet

De feestdagen staan weer voor de deur en dit betekent dat veel mannen en vrouwen weer bezig zijn met het zoeken naar feestelijke kleding voor de kerstdagen. Heeft u een prachtige jurk in de kast hangen of heeft u een mooi kostuum dat u met de kerstdagen wil dragen, maar past u niet meer in uw favoriete feestkleding? Start dan met het afslankprogramma PowerSlim en verlies eenvoudig, snel en gezond 5 overtollige kilo’s.

PowerSlim: een korte introductie

PowerSlim is een afslankmethode die door diverse diëtisten ontwikkeld is en bewezen effectief is voor het eenvoudig, snel en gezond verliezen van de overtollige kilo’s. Start u met PowerSlim om van de overtollige kilo’s af te komen, dan krijgt u altijd begeleiding van een professional bij het afvallen. Hierdoor loopt u minder risico dat u vroegtijdig stopt met uw dieet en niet de doelen behaalt die u voor uzelf heeft opgesteld. Kortom: wilt u in die prachtige kerstjurk passen of wilt u met kerst uw ietwat smalle kostuum dragen? Start dan met PowerSlim en val 5 kilo af.

Hoe werkt PowerSlim?

In tegenstelling tot andere diëten, staat PowerSlim voor gezond afvallen niet in het teken van minder eten. Waar u bij andere diëten minder moet eten om van uw overtollige vet af te komen, legt PowerSlim de focus op anders leren eten. Het anders leren eten met PowerSlim werkt als volgt. In plaats van ontbijt, lunch en tussendoortjes te eten, krijgt u voor gezond afvallen enkele PowerSlim producten thuisgestuurd. Deze producten eet u in plaats van uw ontbijt, lunch en tussendoortjes en omdat de producten van PowerSlim minder koolhydraten en vetten bevatten, kunt u snel en eenvoudig 5 kilo afvallen. Er vindt geen verandering plaats in de stofwisseling, maar er worden enkel gezondere producten genuttigd voor gezond afvallen.

Afhankelijk van uw resultaten bij het gezond afvallen, kunnen er in het tweede en laatste stadium van het dieet meer gezonde producten naar eigen keuze aan het dieet toegevoegd worden. In het tweede stadium hoeft u dus vaak niet meer te eten wat u voorgeschoteld wordt, maar eet u gezonde producten die u zelf selecteert. Deze producten zijn niet alleen lekker, maar zorgen er ook voor dat u blijft afvallen en uw gewicht uiteindelijk stabiliseert.

Altijd ondersteuning van een professional

Wie start met 1 kilo afvallen, 2 kilo afvallen, 3 kilo afvallen, 4 kilo afvallen of 5 kilo afvallen of zelfs meer kilo afvallen met PowerSlim, krijgt altijd ondersteuning van een professionele gewichtsconsulente om het afslankproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

5 kilo afvallen zonder jojo-effect

Het grote voordeel van gezond afvallen met PowerSlim, is het feit dat u bij deze afslankmethode niet te maken krijgt met dat vervelende jojo-effect na 5 kilo afvallen. Door uw gewicht te stabiliseren en uw eetgewoonten voor de lange termijn te veranderen, profiteert u bij PowerSlim van gewichtsverlies voor altijd. Geen 5 kilo afvallen door de korte termijn dus, maar een lange termijn resultaat zodat u voor de rest van uw leven gezond en gelukkig bent.

 

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *