fbpx

5 kilo Afvallen met PowerSlim

PowerSlim maakt 5 kilo afvallen mogelijk

5 kilo afvallen ?
Wij helpen u graag!

Vul onderstaande formulier in en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

5 kilo afvallen onder begeleiding van een PowerSlim dieetcoach

Snel 5 kilo afvallen onder begeleiding van een PowerSlim dieetcoach heeft de meeste kans van slagen. Helaas heeft niet iedereen de discipline of doorzettingsvermogen om op eigen houtje snel af te vallen. Bij The Slim Company krijgt u GRATIS begeleiding bij uw PowerSlim dieet . Als ervaren gewichtsconsulent, dieetcoach en gewichtsconsulent, weten wij als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om daadwerkelijk uw streefgewicht te behalen, met alle ups en downs die hierbij komen kijken. Wij helpen u vanaf het begin tot eind om samen met u elke stap en elke verloren kilo goed te begeleiden. Samen met Iris van Kralingen kunt u met ons Power slim dieet succes gaan boeken en die 5 kilo afvallen!

The Slim Company geeft u GRATIS coaching en begeleiding tijdens het afvallen met PowerSlim. Het PowerSlim snel afvallen programma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk snel af te vallen. Samen kunnen wij uw doel om 5 kilo  af te vallen behalen.

6 kilo afvallen

PowerSlim resultaten meten

Uw PowerSlim dieetcoach zal regelmatig uw gewichtsafname te meten, de gehaalde resultaten bespreken en eventuele vragen van beantwoorden. Zo voelt u zich bij The Slim Company altijd gesteund en gehoord en staat u er nooit alleen voor! Elke vooruitgang juichen wij toe en ook bij een terugval peppen wij u weer op, zodat u recht op uw doel kunt blijven afgaan. Wij doen het samen met u!

Laat dit jaar uw jaar zijn en ga samen met The Slim Company de uitdaging aan om nu voor eens en altijd van uw overtollige kilo’s af te komen. Of u nu 5 kilo of 50 kilo snel wil afvallen. Binnen ons breed aanbod van medische begeleiding, hebben wij hier meerdere snel afvallen programma’s voor. Samen kiezen wij voor de snel afvalmethode die past bij uw gezondheid, doelstelling en te behalen streefgewicht.

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

afvallen

Hoe kunt u met PowerSlim 5 kilo afvallen ?

Het PowerSlim programma betekent niet dat u minder moet gaat eten, maar de focus licht op het anders leren eten. Bij aanvang van het PowerSlim programma worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door heerlijke PowerSlim producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding, vindt er een verandering plaats in uw stofwisseling, dat uw lichaam aanzet tot snel afvallen. Afhankelijk van de resultaten kan er in het tweede en laatste stadium steeds meer gezonde producten naar eigen keuze toegevoegd worden, mede voor uw gewichtsbehoud en stabilisatie van uw gewicht.

Lees ook de succesverhalen van onze andere klanten die met veel succes hun overtollige kilo’s met PowerSlim programma zijn kwijt geraakt!

PowerSlim maakt u energieker en fitter

Drie dagen na aanvang van het PowerSlim dieet, zijn de aanwezige suikers in uw lichaam volledig opgebruikt. Als er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, gaat uw lichaam de vetreserves als energiebron aanspreken. Uw lichaam gaat dan zijn vetreserves omzetten in bruikbare energie. U merkt dat gelijk doordat u zich minder moe, maar wel veel fitter en energieker gaat voelen! Bovendien merkt u dat uw lichaamsgewicht en lichaamsomvang afnemen, dus gaat u snel afvallen.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

 Afvallen met PowerSlim bij The Slim Company

overgewicht
  •   Deskundig advies
  •   Lekkere producten
  •   Gezond voedingspatroon
  •   Makkelijk vol te houden
  •   Wetenschappelijk onderbouwd

 

GRATIS begeleiding van een PowerSlim dieetcoach

Iris van Kralingen, gecertificeerd PowerSlim coach

Mijn naam is Iris van Kralingen en ben vanuit huis verpleegkundige. Vandaar ook mijn oprechte interesse in het helpen en begeleiden van mensen vanuit mijn hart en natuurlijk met mijn achtergrond en kennisgebied. In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn , waaronder een opleiding als gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut . Daarnaast ben ik gecertificeerd PowerSlim coach.

Snel afvallen onder begeleiding van een Power Slim dieetcoach heeft de meeste kans van slagen. Helaas heeft niet iedereen de discipline of doorzettingsvermogen om op eigen houtje snel af te vallen. Bij Slim Company krijgt u begeleiding bij uw PowerSlim dieet. Als ervaren gewichtsconsulent, dieetcoach en gewichtsconsulent, weten wij als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om daadwerkelijk uw streefgewicht te behalen, met alle ups en downs die hierbij komen kijken. Wij helpen u vanaf het begin tot eind om samen met u elke stap en elke verloren kilo goed te begeleiden. Samen met Iris van Kralingen kunt u met ons Power slim dieet succes gaan boeken!

The Slim Company geeft u gratis coaching en begeleiding bij snel afvallen met PowerSlim. Het PowerSlim snel afvallen programma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk  snel af te vallen.

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

Op gewicht blijf cursus

 

Heb jij je uiterste best gedaan om jouw streefgewicht te bereiken en na hard werken dit ook behaald? Dan wil je natuurlijk niet terugvallen in oude gewoontes… Het is een bekend gegeven dat het op gewicht blijven vaak moeilijker is dan het op gewicht komen. Daarom biedt The Slim Company de ‘’op gewicht blijf cursus’’ aan. Het streven naar een gezonde BMI is de eerste stap, maar het vasthouden hiervan is wat jouw uiteindelijke doel is. Je BMI is de index die de verhouding tussen het gewicht en de lengte van een persoon aangeeft en die is bij iedereen weer anders.

Een levenswijze waarbij je je lekker voelt

Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach van The Slim Company, gaat samen met jou op weg naar een gezonde levenswijze. Jouw gezonde eetpatroon moet namelijk een gewoonte worden en natuurlijk aan gaan voelen waarna je niks anders meer wilt.

Eten heeft vaak ook een emotionele lading waardoor mensen het als toevlucht kunnen gaan zien. Het kan comfort geven en het word een handeling waar je naartoe trekt wanneer je niet lekker in je vel zit. Bij de ‘’op gewicht blijf sessies’’ gaan Iris en jij samen ook het emotionele aspect bekijken en hoe je hier beter mee om kan gaan. Vaak ben je erg onzeker als je overgewicht hebt en ben je geestelijk en lichamelijk niet in topvorm…

Je hebt bijvoorbeeld last van cellulitis, striae en vind jezelf niet meer mooi in je favoriete jurk. Dat kan erg lastig zijn… Cellulitis verminderd aanzienlijk naarmate de kilo’s eraf vliegen en jouw ‘’probleemplek’’ wordt langzaamaan weer gladder. BMI Dus wacht niet langer met het inschrijven bij de ‘’op gewicht blijf cursus’’. Ga samen op weg naar een zelfverzekerd lichaam met een gezonde BMI zonder cellulitis of striae en gun jezelf om weer gelukkig te zijn! Iris gaat jou verschillende tips, tricks en tools geven om het jojo-effect tegen te gaan en leert jou hoe jij verantwoord met eten om kan gaan.

De ‘’ op gewicht blijf cursus’’ vind individueel en maandelijks plaats en op deze manier is de een op een aandacht erg groot. Dit zal tijdens de gesprekken ook fijn zijn en voel jij je niet teruggehouden om alles op tafel te leggen waar jij op vastloopt of wilt veranderen.

Dagelijkse routine

De standaard succestips om op gewicht te komen en te blijven;

  1. Regelmatig en niet te weinig eten
  2. Eiwitrijk eten
  3. Dagelijks 200 gram groente
  4. Dagelijks bewegen en voldoende slaap

Dus samen met Iris door middel van de ‘’op gewicht blijf sessies’’ jouw behaalde en gezonde BMI vasthouden en af willen van cellulitis of andere onzekerheden? Meld je dan nu telefonisch aan via 06-30011683 of vul het aanmeldformulier in!

5 kilo afvallen ?
Wij helpen u graag!

Vul onderstaande formulier in en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.