fbpx

20 kilo afvallen met Power Slim

PowerSlim maakt 20 kilo afvallen mogelijk

20 kilo afvallen ?
Wij helpen u graag!

Vul onderstaande formulier in en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

20 kilo afvallen onder begeleiding van een PowerSlim dieetcoach

Snel 20 kilo afvallen onder begeleiding van een PowerSlim dieetcoach heeft de meeste kans van slagen. Helaas heeft niet iedereen de discipline of doorzettingsvermogen om op eigen houtje snel af te vallen. Bij Slim Company krijgt u GRATIS begeleiding bij uw PowerSlim dieet . Als ervaren gewichtsconsulent, dieetcoach en gewichtsconsulent, weten wij als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om daadwerkelijk uw streefgewicht te behalen, met alle ups en downs die hierbij komen kijken. Wij helpen u vanaf het begin tot eind om samen met u elke stap en elke verloren kilo goed te begeleiden. Samen met Iris van Kralingen kunt u met ons Power slim dieet succes gaan boeken en die 20 kilo afvallen!

The Slim Company geeft u GRATIS coaching en begeleiding tijdens het afvallen met power slim. Het PowerSlim snel afvallen programma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk snel af te vallen. Samen kunnen wij uw doel om 20 kilo  af te vallen behalen.

6 kilo afvallen

PowerSlim resultaten meten

Uw PowerSlim dieetcoach zal regelmatig uw gewichtsafname te meten, de gehaalde resultaten bespreken en eventuele vragen van beantwoorden. Zo voelt u zich bij Slim Company altijd gesteund en gehoord en staat u er nooit alleen voor! Elke vooruitgang juichen wij toe en ook bij een terugval peppen wij u weer op, zodat u recht op uw doel kunt blijven afgaan. Wij doen het samen met u!

Laat dit jaar uw jaar zijn en ga samen met Slim Company de uitdaging aan om nu voor eens en altijd van uw overtollige kilo’s af te komen. Of u nu 20 kilo of 50 kilo snel wil afvallen. Binnen ons breed aanbod van medische begeleiding, hebben wij hier meerdere snel afvallen programma’s voor. Samen kiezen wij voor de snel afvalmethode die past bij uw gezondheid, doelstelling en te behalen streefgewicht.

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

afvallen

Hoe kunt u met Power Slim 20 kilo afvallen ?

Het PowerSlim programma betekent niet dat u minder moet gaat eten, maar de focus licht op het anders leren eten. Bij aanvang van het PowerSlim programma worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door heerlijke PowerSlim producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding, vindt er een verandering plaats in uw stofwisseling, dat uw lichaam aanzet tot snel afvallen. Afhankelijk van de resultaten kan er in het tweede en laatste stadium steeds meer gezonde producten naar eigen keuze toegevoegd worden, mede voor uw gewichtsbehoud en stabilisatie van uw gewicht.

Lees ook de succesverhalen van onze andere klanten die met veel succes hun overtollige kilo’s met Power Slim programma zijn kwijt geraakt!

PowerSlim maakt u energieker en fitter

Drie dagen na aanvang van het PowerSlim dieet, zijn de aanwezige suikers in uw lichaam volledig opgebruikt. Als er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, gaat uw lichaam de vetreserves als energiebron aanspreken. Uw lichaam gaat dan zijn vetreserves omzetten in bruikbare energie. U merkt dat gelijk doordat u zich minder moe, maar wel veel fitter en energieker gaat voelen! Bovendien merkt u dat uw lichaamsgewicht en lichaamsomvang afnemen, dus gaat u snel afvallen.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]