fbpx

10 kilo afvallen op een gezonde manier

kilo

10 kilo afvallen op een gezonde en makkelijke manier

10 kilo afvallen door een makkelijk en simpel dieet. Bij The SlimCompany krijg je persoonlijke begeleiding om je streefgewicht te behalen. Je zult met dit dieet geen jojo effect krijgen omdat je onder begeleiding bent van een ervaren coach. In het begin zal je merken dat de eerste 5 kilo afvallen heel simpel zullen gaan. Maar naarmate je langer bezig bent zal je merken dat het moeilijker wordt en je de begeleiding nodig hebt om je op het juiste pad te houden. Dit is een natuurlijke probleem want het lichaam wilt helemaal niet afvallen. 5 kilo afvallen wil je lichaam nog accepteren maar ga je naar de 10 of 15 kilo toe dan gaat hij tegen gas geven. Je lichaam wilt namelijk vetweefsel als reserve bewaren voor de tijden dat hij die nodig heeft. Dit is de reden dat het zo moeilijk is om na die 5 kilo de andere kilo’s af te vallen. Maar als jij je lichaam de juiste signalen geeft, dan zal je het afvallen als makkelijker ervaren.

Overgewicht

Heb je last van overgewicht en moet je snel en gezond afvallen? Moet je vandaag beginnen met het veranderen van je voeding? Zal je vaker moeten gaan sporten? Heb je al een doel vast gesteld hoeveel je wilt afvallen? Beantwoord al deze vragen samen met The SlimCompany en krijg professionele begeleiding om snel op je streefgewicht te komen en een gezonde life style vast te houden. Je zal zoals ik eerder al vertelde, de juiste signalen moeten afgeven aan je lichaam om na de eerste 5 kilo de ritme vast te houden. Een van de signalen zijn: je lichaam belonen met gezond eten en meer beweging. Wanneer je dit doet zal het lichaam tegen de vetweefsel zeggen dat hij die niet meer nodig heeft en zal dit dan ook weg doen. Probeer vanaf vandaag al gezonder te eten. Kies voor koolhydraatarme producten omdat die hebben bewezen dat ze helpen bij het afvallen. Klik hier om succesverhalen te lezen over PowerSlim producten. The SlimCompany heeft een breed assortiment aan PowerSlim producten te koop.

Hardlopend afvallen

Je kan een paar kilo afvallen met hardlopen. Wij zullen jou een paar tips geven om gezond en makkelijk 5 kilo af te vallen met hardlopen. Tijdens het hardlopen moet je zorgen dat je hartslag tussen een bepaalde zone blijft. Een hogere hartslag kan natuurlijk ook maar dan zullen er meer koolhydraten worden verbrand en het zal een betere conditie opleveren. Maar vetverbranding zal niet meer zo zeer een rol spelen dan. Op een hoog tempo hardlopen betekent dus met andere woorden minder snel afvallen. Moet ik dan minder snel hardlopen? Ja! Want als je sneller gaat hardlopen ga je automatische ook minder kilometers hardlopen en dat zorgt weer voor minder vetverbranding. Je gaat dan niet hardlopend afvallen maar hardlopend meer conditie opbouwen. Ga af en toe wel snel hardlopen want dit kan zorgen voor een betere conditie. Vind je het niet zo leuk om alleen te moeten hardlopen? Meld je dan aan bij een hardloop vereniging bij jou in de buurt. Wat voor snack eet jij na het hardlopen? Bij The SlimCompany hebben wij gezonde snacks voor gedurende dag en na het sporten. Klik hier voor onze PowerSlim snacks. Volg onze tips op en eet gezond na het hardlopen en je zult ook hardlopend afvallen.

Gezond gewicht

Een gezond gewicht ligt aan je lengte en leeftijd, dit noemen ze ook wel BMI. Klik hier om dit te berekenen. 10 kilo afvallen is mogelijk met PowerSlim producten en een goede begeleiding om het resultaat vast te houden. Iedereen kan afvallen, maar niet iedereen kan zijn resultaat vast houden en een gezond gewicht blijven behouden zonder begeleiding. Om deze reden is Iris van Kralingen, The SlimCompany begonnen in Zoetermeer. Bij haar kan je terecht voor PowerSlim producten en om 5, 10, 20 of meer kilo’s af te vallen. Zij heeft al meerdere tevreden klanten die allemaal hun streefgewicht hebben behaald met The SlimCompany. Wil je ook 10 kilo afvallen? Maak dan nu een afspraak bij The SlimCompany om vandaag nog te beginnen met het bereiken van een gezond gewicht.

 

Aanbevolen

Hulp bij afvallen / verantwoord afslanken

5 kilo afvallen

Paleo dieet

Powerslim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *